page_top_back

Nūhou —-Ka hoʻouna ʻana i Australia , ʻAmelika a me Suedena

ʻO ka pahu 40GP i hoʻouna ʻia i Australia, ʻo ia kekahi o kā mākou mea kūʻai aku e hana nei i ka canned gummy bear candy a me ka pauka protein. ʻO ka mīkini holoʻokoʻa me Z type Bucket Conveyor, Multihead Weigher, Rotary Can Filling Packing Machine, Capping Machine, Aluminium Film Sealing Machine, Mīkini Lepili, Auger Filler a me Jar Feeding Table.
nūhou (1)
nūhou (2)
ʻO ka ʻōnaehana hoʻopihapiha piha kūpono no ka hue plastik, nā kīʻaha aniani, nā huahana hiki ke kaupaona a me ka packing. Hiki iā ia ke kaupaona i nā huahana e like me kāu paona i manaʻo ʻia, a laila hoʻopiha, hoʻopaʻa ʻana, capping a me ka lepili maʻalahi.
Hoʻohui pū kā mākou ʻenekinia i ʻelua mau hopena hoʻopihapiha, ʻo ia ka mea hiki iā ʻoe ke hoʻopili i ka lole a me ka pauka e hoʻohana wale i hoʻokahi mīkini packing, hiki iā ia ke hōʻemi i kāu kumukūʻai.
E ʻoluʻolu e hoʻomaha, hoʻopili ʻia ka mīkini āpau i nā pahu lāʻau, e hoʻouna ʻia iā ʻoe.
nūhou (3)
nūhou (4)
ʻO ka pahu 40GP i ʻAmelika, ʻo ia kekahi o kā mākou mea kūʻai mea holoi lole holoi lole.
ʻO ia me ka Z type Bucket Conveyor, Multihead Weigher, Rotary Packing Machine a me Check Weigher.
He kūpono ia no ka holoi holoi lole kaumaha, helu a me ka packing.Our mīkini kaumaha hiki ke helu i nā huahana e like me kāu noi, e like me 15pcs,30 pcs a i ʻole 50pcs i hoʻokahi ʻeke.A ua kūpono kēia mīkini no nā ʻeke premade e hoʻopili ana, e like me ka ʻeke zipper, kū- up pouch, flat pouch a pela aku. Hiki ke wehe koke i ka eke, wehe i ka zip laka, hoopiha i na huahana a sila i ka eke.
He nui kā mākou mau mea kūʻai i hoʻopiha i ka mea holoi lole ma nā ʻāina he nui, e like me Russia, ʻAmelika, Australia a pēlā aku. Ua ʻoi aku ka nui o nā makahiki 15 i kēia kahua.
ʻO kā mākou mea kūʻai holoi holoi lole mua ʻo Liby Generation Processing Factory, ʻo Libai Company ʻo ia ka ʻoihana ʻekolu ʻekolu ma ka ʻoihana holoi holoi ma Kina.
Loaʻa iā mākou ka hui ʻenehana loea, e hana i ka hopena maikaʻi loa no ʻoe e like me kāu huahana.
nūhou (5)
nūhou (6)
ʻO ka pahu 20GP i Suedena, ʻo kēia hoʻonā me ka Z type Bucket Conveyor, 4 Heads Mini Type Linear Weigher, Multihead Weigher, Thermal Transfer Overprinters Printing Machine a me Vertical Packing Machine.
No ka mea ʻo kēia ka hui pāʻani ma Suedena, makemake ka mea kūʻai e hoʻohui i nā mea pāʻani like ʻole i loko o kahi ʻeke. Loaʻa iā ia he 12 mau ʻano kala like ʻole. nā huahana like ʻole, a me hoʻokahi multihead weigher e hana i ke kaupaona ʻana e hōʻoia i ka pololei holoʻokoʻa.
No ka Thermal Transfer Overprinters Printing Machine, hiki iā ia ke paʻi i ka MFD contact, EXP contact, QR code, barcode a pēlā aku.
No ka Vertical Packing Machine, hiki iā ia ke hana maʻalahi i nā ʻeke ma ka ʻōwili kiʻiʻoniʻoni, hiki iā ia ke hana i ka ʻeke uluna, ʻeke punch hole, ʻeke gusset a pēlā aku.
No kēlā me kēia mea kūʻai i loaʻa iā mākou ka ho'āʻo mīkini manuahi ma mua o ka hoʻouna ʻana, inā makemake ʻoe, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou no nā kikoʻī hou aku a me ka wikiō.


Ka manawa hoʻouna: Sep-17-2022